Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Φυτέψτε ένα δέντρο … παίζοντας!


φυτέψτε ένα δέντρο στο costa navarino forest!
Όλοι έχουμε δει – ή έχουμε παίξει- κάποιο παιχνίδι στον υπολογιστή όπου πρέπει να φτιάξουμε το δικό μας κήπο, τη δική μας φάρμα να φροντίσουμε τα φυτά μας κοκ. Κάποιοι μάλιστα περνάμε ώρες ολόκληρες μπροστά στην οθόνη μας, φροντίζοντας τον «μπαξέ» μας. Γιατί να μην βοηθήσουμε να φυτευτεί κι ένα πραγματικό δέντρο με τον ίδιο τρόπο?

Τα ξενοδοχεία Costa Navarino και η Aegean Airlines  ένωσαν τις δυνάμεις τους και με τη βοήθεια του περιβαλλοντικού προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών δημιούργησαν ένα παιχνίδι στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να μπουν και να φυτέψουν το δικό τους εικονικό δέντρο στο Costa Navarino Forest.

Το παιχνίδι δεν τελειώνει εδώ όμως. Όπως θα μεγαλώνει το πραγματικό σας δεντράκι στο δάσος του, έτσι μπορείτε να βοηθήσετε και το εικονικό να μεγαλώσει περισσότερο. Προσκαλώντας φίλους και απαντώντας σε περισσότερες ερωτήσεις, όχι μόνο μαθαίνετε κ εσείς κ οι φίλοι σας χρήσιμα στοιχεία για το περιβάλλον αλλά και κερδίζετε πόντους για το εικονικό σας δέντρο. Τα 1000 ψηλότερα δέντρα θα πάρουν το όνομα του ιδιοκτήτη τους και θα φυτευτούν στον Ταΰγετο, ενώ θα αναδειχθούν 5 νικητές ανάμεσα στους συμμετέχοντες με τα 500 ψηλότερα δέντρα, οι οποίοι θα κερδίσουν δώρα, ταξίδια και εισιτήρια.

Μέχρι στιγμής έχουν φυτευτεί 4068 δέντρα, οπότε βάλτε τα δυνατά σας γιατί ο ανταγωνισμός θα είναι σκληρός!

Ας παίξουμε μια φορά με νόημα!

Πληροφορίες και συμμετοχές στο Costa Navarino forest