Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Λίστα ταξιδίων,όπως λίστα γάμου!

λίστα ταξιδίων όπως λίστα γάμου?
Έχουμε δει λίστα δώρων, κυρίως για γάμους είναι η αλήθεια, σε όλων των ειδών τα μαγαζιά ακόμα και σε τράπεζες. Αυτό όμως είναι μάλλον καινούριο: λίστα δώρων – για όλες τις περιστάσεις – για ταξίδια!
Η αμερικάνικη – βέβαια – εταιρεία myTab προτείνει το εξής: α) εγγραφείτε στο site  της εταιρείας μέσω του λογαριασμού σας στο facebook, β)γνωστοποιήστε στους φίλους σας – πάλι μέσω facebook ότι έχετε ανοίξει «λογαριασμό» στο myTab μαζεύοντας χρήματα για κάποιο φανταστικό, εξωτικό, μοναδικό ταξίδι. Έτσι, γ) τους βγάζετε απ’ τον κόπο να σκεφτούν τι δώρο να σας κάνουν και μπορούν απλά να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό σας στη myTab , μέσω PayPal. Όταν θα δ)έχετε μαζέψει το ποσό που θέλατε, αν δεν έχετε επιλέξει εκ των προτέρων το ταξίδι που θέλετε να κάνετε, η εταιρεία σας βοηθάει να κάνετε τις επιλογές και τις κρατήσεις σας, σε συνεργασία με την Expedia. Μετά ε)μπαίνετε σε ένα αεροπλάνο και όταν με το καλό φθάσετε στον παραμυθένιο προορισμό που έχετε επιλέξει, ζ)στέλνετε ευχαριστήριες κάρτες στους φίλους σας! Καλά αυτό το τελευταίο είναι δική μου προσθήκη, χάριν ευγενείας.
Και πριν βιαστείτε να σκεφθείτε ταξίδια και προορισμούς, θα σας προσγειώσω λέγοντας ότι το myTab για την ώρα λειτουργεί μόνο στην Αμερική αλλά αν το όλο εγχείρημα πάει καλά, φαντάζομαι θα το δούμε κι εδώ σύντομα. Χμ, να έχει έρθει λέτε μέχρι τα γενέθλια μου?