Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Αεροπορικές εταιρείες: επιστροφή στις παλιές καλές μέρες?

επιστροφή στις παλιές καλές μέρες?
Θυμάστε πώς ήταν να πετάει κάποιος με αεροπορική εταιρεία πριν από μερικά χρόνια? Τι περιποίηση, τι άνεση! Το ταξίδι ήταν από μόνο του ένας προορισμός. Ιδιαίτερα με κάποιες αεροπορικές εταιρείες όπως ήταν η Swissair... Α! Παλιές καλές εποχές... Μετά άρχισε ο πόλεμος των low cost: σταμάτησαν τα ζεστά γεύματα, συρρικνώθηκαν οι θέσεις, άρχισαν να υπενοικιάζουν αεροπλάνα και προσωπικό, μετά κάποιοι σταμάτησαν τελείως τα γεύματα, σταμάτησαν τα μαξιλάρια, οι κουβέρτες, οι εφημερίδες κοκ. Πολλά λέγονται και για την ασφάλεια των πτήσεων αλλά δε νομίζω ότι έφτασαν μέχρι εκεί.
Γι’ αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα η είδηση ότι η αεροπορική εταιρεία bmi άρχισε να προσφέρει φρεσκοψημένα κέικ στις πτήσεις της, ακόμα και για τους επιβάτες της οικονομικής! Σύμφωνα με τους εκπρόσωπους της εταιρείας, οι φέτες από Victoria sponge, lemon drizzle και  carrot cake που προσφέρονται στις πτήσεις , είχαν μεγάλη ανταπόκριση. Μάλιστα, οι επιβάτες φαίνονται να εκτιμούν τόσο την κίνηση αυτή,  ώστε η εταιρεία σκέφτεται να επαναφέρει και τα ζεστά γεύματα στις ευρωπαικές πτήσεις!
Μήπως τώρα που πολλές αεροπορικές επέστρεψαν στην κερδοφορία ήρθε ο καιρός να αρχίσουν να σκέφτονται λίγο και την ποιότητα? Λέτε να ζήσουμε να το δούμε κι αυτό? Πάντως κάτι μου λέει, ότι δεν θα βγουν χαμένοι.

Μέχρι ν' αλλάξουν οι καιροί, εσείς μην ξεχνάτε τις προσφορές & τους διαγωνισμούς μας! Οι σελίδες ανανεώνονται καθημερινά!