Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Προσφορά Aegean για Ισπανία!

προσφορά Aegean για Ισπανία!
Τώρα από Αθήνα προς Μαδρίτη και Βαρκελώνη από 59€, επιστροφές από 49€!
Κρατήσεις μέχρι 23/11/2011 για πτήσεις από 7/12/2011-31/3/2012 (εξαιρείται η περίοδος 22/12/2011-08/01/2012 & 23/02 – 28/02/2012)

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

50% έκπτωση για τα μέλη της AccorHotels

A club loyalty program
Για τους κατόχους της Α Club, της κάρτας μέλους της αλυσίδας ξενοδοχείων Accor,  ισχύει έκπτωση έως 50% σε ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, για λίγες μέρες  μόνο.
Επισκεφθείτε το site  της εταιρείας, βγάλτε την κάρτα σας και κάντε τις κρατήσεις σας σε μισή τιμή για τα ξενοδοχεία Pullman, M Gallery, Mercure, Novotel, Ibis, All seasons, Orbis, Adagio.
Πώς να μην μπεις στον πειρασμό?

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Shopping στις Βρυξέλες με την Brussels Airlines

shopping με έκπτωση?
Μια και τα λεφτά ... δεν υπάρχουν, όσο και αν επιμένουν κάποιοι, γιατί να μην συνδυάσετε ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό με ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας?
Αν και πιστεύω ότι σε τέτοιες εποχές πρέπει να τονώσουμε την ελληνική αγορά, πάντα το είχα παράπονο που οι ελληνικές εκπτώσεις με το ζόρι άγγιζαν το 30% και όλα τα καλά κομμάτια ως δια μαγείας εξαφανίζονται απ’ τις βιτρίνες μέχρι να τελειώσουν οι προσφορές και να επανέλθουν μετά. Βέβαια, λόγω κρίσης το σκηνικό έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει οπότε και οι εκπτώσεις θα είναι μεγαλύτερες αλλά και τα κομμάτια που θέλουμε θα είναι διαθέσιμα.
 Αν παρόλαυτά εσείς θέλετε να δείτε και την αγορά του εξωτερικού, επωφεληθείτε απ’ την προσφορά της Brussels Airlines  και κερδίστε έκπτωση στα εισιτήρια σας για Βέλγιο έως και 25%! Κρατήσεις 18-30 Νοεμβρίου για πτήσεις τον Ιανουάριο του 2012.

Ανατολική Ευρώπη από 149€ με τη Lufthansa

Κάντε τις κρατήσεις σας μέχρι τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και ταξιδέψτε στην Ανατολική Ευρώπη μόνο με (από) 149€! Τι θα λέγατε για μια βόλτα μέχρι το Wroclaw, το Gdansk  ή το το Poznan  της Πολωνίας? Αν η Πολωνία δεν σας ακούγεται πολύ “in” υπάρχει και η Πράγα, η Μόσχα, η Τυφλίδα   αλλά και πολλά άλλα μέρη.
Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Lufthansa  και ... βιαστείτε, η προσφορά ισχύει μόνο μέχρι τη Δευτέρα

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Κι άλλες προσφορές: Air France

Απ’ ότι φαίνεται, το να κάνουμε ένα ταξίδι μπορεί να είναι αρκετά φθηνότερο απ’ ότι νομίζαμε, αρκεί βέβαια να είμαστε λίγο ευέλικτοι στις ημερομηνίες  που μπορούμε να ταξιδέψουμε.
Έρχεται, λοιπόν, η air France να μας προτείνει προορισμούς όπως Antananarivo, Delhi, Los Angeles, Mexico City, New York  και πολλούς άλλους.
Κρατήσεις 17-21 Νοεμβρίου
Ταξίδι 17 Νοεμβρίου έως 24 Μαρτίου.
Για κάποιους προορισμούς εξαιρείται η περίοδος των γιορτών, όχι όμως για όλους, οπότε για ρίξτε μια ματιά...

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Προσφορές από την Emirates

Αν μας αρέσει κάτι με την κρίση είναι το ότι επιτέλους βρίσκεις προσφορές για μέρη που πριν πολύ δύσκολα έβρισκες κάτι. Ρίξτε μια ματιά στο site  της Emirates: προσφορές για Johannesburg  αλλά και για πολλούς προορισμούς της Ασίας και του Ειρηνικού, όπως το Sydney, Hong Kong, Singapore, Bangkok, Manila  κοκ.
Κρατήσεις μέχρι 31/1/2012, ταξίδι μέχρι 31/1/2012. Εξαιρείται η περίοδος 17-24/12/2011
Για να ξαναβάλουμε κάτω τα οικονομικά μας. Μήπως τελικά μας παίρνει για εκείνο το ταξιδάκι στην Ινδία?

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Aegean προσφορά Εσωτερικού

Aegean προσφορές εσωτερικού
Από Αθήνα προς όλους τους προορισμούς, από 59€, επιστροφή από 39€.
Από/προς Θεσσαλονίκη από 39€.
Κρατήσεις μέχρι 8/11, πτήσεις 22/11/2011- 31/03/2012 (εκτός απ’ τις αργίες)
Περισσότερες πληρoφορίες στο site  της Aegean

KLM Surprises μόνο για 5 μέρες!

klm surprises
Για 5 μέρες μόνο, κάντε τις κρατήσεις σας με την KLM σε χαμηλότερες τιμές. Νέα Υόρκη, Osaka, Hangzhou, Lima, Panama, Seattle, Washington σας περιμένουν.
Πληροφορίες στο site  της εταιρείας

Περισσότερες « κόκκινες τιμές» με την Austrian

Austrian red tickets
Ενδεικτικές προσφορές:  Βιέννη από 119€, Graz, Linz, Salzburg, Klangenfurt, Innsbruck  από 159€ !
Δείτε στο site  της Austrian  για περισσότερες λεπτομέρειες κ προορισμούς.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ryanair: Striptease για καλό σκοπό

Ryanair cabin crew calendar
Το τέλος της χρονιάς πλησιάζει και κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές. Για πολλοστή φορά, λοιπόν, η Ryanair  θα εκδόσει το περίφημο ημερολόγιό της με αεροσυνοδούς που κάνουν στριπτήζ, μένοντας μόνο με τα εσώρουχα!Στόχος της εταιρίας και των κοριτσιών είναι να μαζέψουν 100.000€ για παιδιά με σοβαρές δερματοπάθειες.  
Οπότε τώρα ξέρετε τι δώρο να κάνετε για τα Χριστούγεννα.
(Μήπως να κάνουν τα κορίτσια και ένα στριπτιζάκι για το ελληνικό χρέος? Λέω εγώ τώρα

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Etihad Airways: εκπτώσεις έως 45%!

Μόνο για 72 ώρες και μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, κάντε κρατήσεις με την Etihad  και ταξιδέψτε σε πολλούς προορισμούς εξοικονομώντας έως 45%. Εμιράτα, Ταυλάνδη, Κίνα, Σρι Λάνκα, Ινδονησία, Φιλιππίνες, Κορέα, Αυστραλία, Ιαπωνία και άλλοι προορισμοί μας περιμένουν!
Οι κρατήσεις αφορούν ταξίδια από 4 Νοεμβρίου έως 14 Δεκεμβρίου, ενώ τα εισιτήρια δεν αλλάζουν μετά την έκδοσή τους.  

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Οι «κρυφές» χρεώσεις των online ταξιδιωτικών γραφείων

τι να προσέξετε στις ιντερνετικές σας κρατήσεις
Το τελευταίο διάστημα γίνεται λόγος για τις πραγματικές χρεώσεις των ιντερνετικών ταξιδιωτικών γραφείων αλλά και πολλών αεροπορικών εταιρειών. Απ’ ότι φαίνεται κάποια απ’ τα μεγάλα διεθνή, online γραφεία προσπαθούν να πουλήσουν επιπλέον υπηρεσίες στους πελάτες τους με το έτσι θέλω. Εταιρείες όπως οι Lastminute, Expedia, Opodo, συνήθιζαν να έχουν προεπιλεγμένη την επιλογή για ταξιδιωτική ασφάλεια, ενώ άλλες είχαν προεπιλεγμένη την επιλογή μεταφοράς αποσκευών. Έτσι, πολλοί επιβάτες μη προσέχωντας τέτοιους είδους λεπτομέρειες, αγόραζαν και τα έξτρα μαζί με το εισιτήριο.
Πλέον όμως, έχουν θεσμοθετηθεί νόμοι απ’ την Ευρωπαική Ένωση οι οποίοι απαγορεύουν τέτοιες πρακτικές. Κάποιοι δείχνουν να προσαρμόστηκαν σ’ αυτούς αλλά κάποιοι άλλοι επιμένουν στις παλιές τακτικές τους με τη δικαιολογία ότι «ανησυχούν» για τους πελάτες που ταξιδεύουν ανασφάλιστοι (!).
Ένα επιπλέον θέμα είναι το ότι οι περισσότερες εταιρείες εμφανίζουν τη συνολική τιμή στις προσφορές τους, χωρίς να γίνεται ξεκάθαρη διάκριση ανάμεσα σε ναύλο, φόρους, επίναυλο καυσίμων ή άλλες χρεώσεις. Σύμφωνα με ευρωπαική οδηγία, απ’ τον Ιανουάριο του 2012 οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να διαχωρίζουν αυτές τις χρεώσεις, έτσι ώστε να μην υπάρχει σύγχυση στους επιβάτες που προσπαθούν να κάνουν σύγκριση τιμών, όταν η μια εταιρεία εμφανίζει την τιμή της με φόρους, η άλλη χωρίς φόρους , κάποια άλλη με τη χρέωση για χρήση πιστωτικής κάποια άλλη όχι κοκ.
Σημειωτέον ότι ανάμεσα στα προεπιλεγμένα στοιχεία, εκτός απ’ τις επιπλεόν αγορές μπορεί να είναι και στοιχεία όπως η αποδοχή να συμπεριληφθεί ο πελάτης στη mail list της εταιρείες, να λαμβάνει προσφορές  κ.α. τα οποία είναι εξίσου παράνομα.