Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Στο ιδιωτικό νήσι του Richard Branson!

το Makepeace island του Branson
Αν ακόμα δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε διακοπές σας έχω μια ιδέα! Τι θα λέγατε για το Makepeace Island το ιδιωτικό νησί του Richard Branson? Το νησί έχει σχήμα καρδιάς (!) και βρίσκεται  στην περιοχή Noosa  της Αυστραλίας.
Ο Branson συνήθιζε να κάνει τα πάρτυ του εκεί, οπότε μπορείτε άνετα να καλέσετε τους φίλους σας για τη γιορτή σας ή τον άγιο Βαλεντίνο ας πούμε... Το νησί μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 22 άτομα σε ένα κεντρικό κτίριο με 4 υπνοδωμάτιο και σε 3 μικρότερες βίλες.  Όσο για το τι θα κάνετε εκεί, ε φαντάζομαι ανάμεσα στην πισίνα-λίμνη και το spa, το γιγαντιαίο μπαρ, την αίθουσα με το μπιλιάρδο, τους περιπάτους, την «ιστιοπλοία» με τα Hobie cat, τα κανό, το τέννις, τα μπάνια στις απίστευτες παραλίες και το υπαίθριο σινεμά κάτι θα βρείτε να περάσετε την ώρα σας.

διακοπές σε ιδιωτικό νησί!

Όσο για το κόστος?  7900 $ το βράδυ αν είστε μέχρι 8 άτομα και 14990$ για 20-22 άτομα. Αν το νήσι είναι κλεισμένο για τις ημερομηνίες που θέλετε μη στεχανωριέστε, ο κύριος Branson διαθέτει κ άλλο στα British Virgin islands!