Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ενοικίασεις ολόκληρων χωριών!

νοικιάστε ένα ολόκληρο χωριό!
Αν είστε από  εκείνους που δεν τους αρέσει να συναντάνε άγνωστους στις διακοπές τους ή αν απλώς ετοιμάζετε κάποια εκδήλωση η λύση είναι απλή: νοικιάστε ένα ολόκληρο χωριό!
Εταιρείες όπως η Airbnb και η Rent a Village by Xnet  έχουν ήδη βάλει στη «λίστα» τους 9 χωριά προς ενοικίαση. Όχι, τα χωριά δεν είναι ελληνικά – αν και με όσα γίνονται στη χώρα τους τελευταίους μήνες, μάλλον θα το δούμε σύντομα κι αυτό.  Για την ώρα οι επιλογές περιορίζονται μεταξύ Αυστρίας, Ελβετίας και Γερμανίας.
Οι τιμές ξεκινάνε από 50.000- 65.000$ το βράδυ, για διαμονή και φαγητό 150 ατόμων  (433$ το άτομο!). Από εκεί και πέρα όμως έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές – εννοείται πληρώνοντας κάτι τις επιπλέον:  ονόματα δρόμων ,  ειδικό νόμισμα με το logo σας ή ειδικό θεατρικό έργο προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, παρέχονται από τους ντόπιους μόνο για σας. Μη με ρωτήσετε που μένουν οι ντόπιοι το διάστημα που εσείς έχετε νοικιάσει το χωριό τους, δεν έχω ιδέα.
Αν λοιπόν σκέφτεστε να κάνετε το γάμο των ονείρων σας , να γιορτάσετε την επέτειο σας ή  να πάτε ένα ταξίδι επιβράβευσης με τους υπαλλήλους σας σε ένα χωριό που θα είναι όλο δικό σας σκεφτείτε το. Βιαστείτε όμως γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη, πρέπει να κάνετε κράτηση τουλάχιστον 6 μήνες πριν!