Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Πώς να αγοράσετε φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια!

Όσοι ψάχνεστε με τα αεροπορικά και ταξιδεύετε συχνά γνωρίζετε ότι αυτή την περίοδο οι αεροπορικές έχουν προσφορές. Διάβασα, ωστόσο,μερικά πολύ ενδιάφεροντα tips για το πώς μπορεί κάποιος να βρει φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια και τα μοιράζομαι μαζί σας:
·         Αγοράστε τα εισιτήρια σας Τρίτη απόγευμα! Είναι - θεωρητικά- η μέρα που οι αεροπορικές ανακοινώνουν τις προσφορές τους.
·         Πετάξτε Τετάρτη! Εν ολίγοις αποφύγετε το Σαββατοκύριακο.
·         Πετάξτε πολύ πρωινές ώρες! Είναι οι πτήσεις τις οποίες – εκτός αν πρόκειται για κάποιο συγκεκριμένο connection- αποφεύγουν όλοι. Αλοίμονο, ποιός ξεκινάει απ’ το σπίτι του 2-3 το πρωί?
·         Σκεφτείτε εναλλακτικές! Κοντινό αεροδρόμιο, μία μέρα πριν ή μετά, άλλη ώρα κλπ.
·         Αδειάστε τις βαλίτσες σας! Οι περισσότερες αεροπορικές -κυρίως στην Αμερική-έχουν αρχίσει και χρεώνουν σημαντικά ποσά για τα υπέρβαρα. Αν λάβουμε υπόψη και τα ψώνια που θα κουβαλάμε στην επιστροφή.... ασ’το καλύτερα.
Οφείλω να πω ότι απ΄την εμπειρία μου ξέρω ότι τα πιο πάνω δεν ισχύουν απόλυτα και δεν ισχύουν πάντα, ωστόσο καλό είναι να τα έχουμε υπόψη μας όταν θα σχεδιάζουμε την επόμενη εξόρμηση.
Καλά ταξίδια!

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ταξιδιωτικά website

Γεια σας και πάλι,

Η επάνοδος μου πήρε λίγο καιρό ε? Κάλιο αργά παρά ποτέ! ΈΤσι δε λέει κ ο λαός μας
(όπου τον συμφέρει βέβαια).

Κάνω μια έρευνα για τα ταξιδιωτικά site, μπορείτε να μου πείτε ποια είνα τα site που χρησιμοποιεί περισσότερο όταν ψάχνει για ταξίδια και κρατήσεις?