Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Γιορτή Κάστανου & Τσίπουρου

Όποιος έχει όρεξη για ένα κοντινό ταξίδι, λίγο διαφορετικό ταξίδι με τοπική γεύση και χρώμα, φαίνεται ωραία ευκαιρία:
Γιορτή Κάστανου & Τσίπουρου
Άνω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας
9 Οκτωβρίου 2010

Προσφορά Olympic Air

Καλημέρα,
Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι το έχετε ήδη δει μια και υπάρχει αναρτημένο παντού:


Ισχύει από σήμερα η προσφορά της Ολυμπιακής για ταξίδια από/προς Αθήνα για Ηράκλειο, Μυτιλήνη, Σάμο, Βρυξέλλες, Παρίσι και Βιέννη.
Κρατήσεις 30/09/10 εώς 06/10/10 για Ταξίδια που θα γίνουν 15/10/10 εώς 16/12/10.
Προσοχή γιατί δεν επιτρέπονται αλλαγές.
Βέβαια δεν είναι εύκολο να βρει κανείς θέσεις τις ημέρες ακριβώς που θέλει, αλλά προκειμένου να γλυτώσουμε χρήματα, ας δούμε 1-2 μέρες πριν ή μετά τις «ιδανικές» μέρες.

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Να' μαι κι εγώ!

Ένα, δύο... ένα. Μ' ακούτε? Είμαστε στον αέρα? Μ'ακούει κανείς?
Να 'μαι λοιπόν κι εγώ στο blogging! "Εσύ μας έλειπες" θα μου πείτε.

Πήρα την απόφαση να δημιουργήσω ενα blog σχετικό με ταξίδια γιατί εκτός του ότι μ' αρέσουν τα ταξίδια - όπως φαντάζομαι σε πολύ κόσμο εκεί έξω, συνειδητοποίησα, ότι πριν πάω ένα ταξίδι, πολλές φορές χωρίς καν να πάω ταξίδι, ψάχνω πολύ. Ψάχνω για καλές τιμές, για προσφορές, για ιδέες, για περιοχές και για ό,τι άλλο μου περάσει απ' το μυαλό κάθε φορά.
 Ειδικά όσον αφορά στο "προσφορές" και το "πρωτότυπες ιδέες" με πιάνει κάτι. Όταν ξεκινήσω να ψάχνω δεν σταματάω. Σκέφτηκα λοιπόν, ότι ίσως υπάρχουν κι άλλοι σαν κι εμένα που τους αρέσει να απολαμβάνουν ταξίδια χωρίς να πληρώνουν παράλογα ποσά, ή που ψάχνουν τρόπους να πάνε σε μέρη που υπό κανονικές (οικονομικές) συνθήκες πιθανόν δεν θα μπορούσαν ή ακόμα ψάχνουν κάποια πρωτότυπη ή διαφορετική ιδέα για ένα ταξίδι.
Έτσι αποφάσισα όταν βρίσκω κάτι που μου φαίνεται ενδιαφέρον να το μοιράζομαι και ίσως και άλλοι να μοιράζονται μαζί μου αντίστοιχες πληροφορίες για να μαθαίνω ακόμα περισσότερα και να παίρνω ακόμα περισσότερες ιδέες.
Δεν ξέρω τι θα καταφέρω αλλά όπως λένε: "μια δοκιμή θα μας πείσει".
Καλή αρχή, λοιπόν, και κυρίως καλά και ασφαλή ταξίδια!